


Chutné pečivo, vracející se zákazníci
Pro pekárny je voda důležitým faktorem, který ovlivňuje konečnou kvalitu výrobku. Voda zde má uplatnění ve výrobním procesu jako přísada do samotného výrobku, při přípravě pečiva, na ostřik pece párou či při mytí plechů.
Z těchto důvodů je třeba zajistit pro pekárnu vodu nejvyšší kvality bez cizorodých chutí či zápachů, což se však neobejde bez její úpravy.
Díky vhodně zvolené úpravě vody je vždy zaručena vysoká kvalita produktů a delší životnost používaných zařízení.
Typické procesy, které řešíme
- Změkčování vody (odstranění tvrdosti vody, ochrana před zanášením)
- Reverzní osmóza (plošné odstranění všech druhů znečištění)
Každý zákazník je pro nás důležitý
Neděláme jen nabídky od stolu. Telefonujeme, přicházíme, setkáváme se, mluvíme, analyzujeme a přinášíme řešení na míru.