


Čisté trubky, skvělá chuť piva
V pivovarnickém průmyslu se voda řadí mezi jednu ze základních surovin. Pivovarská voda musí mít patřičnou jakost a vhodné složení. Upravujeme zde tvrdost vody, filtrujeme mechanické nečistoty, dezinfikujeme, upravujeme pH atd. Správná úprava vody v pivovaru zaručí požadovanou chuť piva a bezproblémový chod celého provozu. Zajistíme i čištění odpadních vod.
Typické procesy, které provádíme
- UV dezinfekce pivovarské vody (odstranění bakterií, zabránění nárůstu patogenních mikroorganismů)
- Filtrace pivovarské vody (dechlorace, odstranění nečistot, zákalu, nežádoucích zápachů, pachuti apod.)
- Změkčování pivovarské vody (odstranění tvrdosti vody, ochrana používaného zařízení)
- Odstranění dusičnanů (redukce dusičnanů ve vodě)
- Průmyslové odstranění železa a manganu (odstranění nežádoucího zabarvení a pachuti)
- Dezinfekce chlordioxidem (eliminace bakterií, virů apod.)
- Úprava pH vody
- ČOV (čištění odpadních vod)
Každý zákazník je pro nás důležitý
Neděláme jen nabídky od stolu. Telefonujeme, přicházíme, setkáváme se, mluvíme, analyzujeme a přinášíme řešení na míru.